Zaterdag 2 juli 2016, 14:00 - 0:00

Wat is WWW

 

 

264534_110956065664162_4126550_n.jpgIedere eerste zaterdag van de maand juli is het één grote beestenboel in Amersfoort-Vathorst!

Willems Wondere Weiland kent zijn oorsprong in Hooglanderveen en is begonnen als verjaardagsfeest van Willem. Inmiddels is het festival uitgegroeid tot een jaarlijks evenement met ongeveer 3000 bezoekers die het terrein in Amersfoort Vathorst vullen. Al deze bezoekers komen sinds 2000 bij elkaar voorde verschillende optredens en heel veel gezelligheid. Zin in rock of metal? Of liever een jazzbandje, rapper of elektronisch artiest? Bij ons zie je het allemaal!

Maar WWW is méér dan een muziekfestival. We staan inmiddels ook bekend om onze originele activiteiten voor de kleintjes en vele andere creatieve uitspattingen.

Ieder jaar heeft WWW een thema, met bijbehorend decor en kinderactiviteiten. Eén van de pilaren van WWW is dat de entree gratis is en blijft! Een grote groep vrijwilligers en vele sponsoren maken dit ieder jaar weer mogelijk.

 

 

 

Huisregels

 

De vrijwilligers en sponsoren van WWW doen elk jaar weer hard hun best om een geweldig festival te organiseren. Omdat we het graag voor iedereen gezellig willen houden, zijn er een aantal huisregels opgesteld:

  • In geval van diefstal, vandalisme of agressie (zowel op het terrein als in de omtrek) zal de dader onmiddellijk verwijderd worden van het terrein en zal er contact worden opgenomen met de politie.
  • Drugs en wapens worden niet getolereerd op WWW.
  • Er mag geen glas worden meegenomen op het terrein.
  • Honden (en andere huisdieren) zijn niet toegestaan op het terrein.
  • Omdat WWW een gratis festival is en alleen verdient aan de verkoop van drank en voedsel, is het niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen op het terrein.
  • De mensen van de security zijn gerechtigd bezoekers van het terrein te verwijderen of de toegang tot het festival te ontzeggen.
  • De vrijwilligers achter de bar zijn gerechtigd om, in geval van drankmisbruik, bezoekers drank te ontzeggen.
  • Aan bezoekers onder de 18 jaar worden geen alcoholhoudende dranken verstrekt (leeftijd controle vindt plaats bij de entree).
  • Hoewel de organisatie het altijd leuk vindt om te zien dat mensen uit hun dak gaan op het festival (dansen en crowdsurfen) vragen we iedereen daarbij wel aandacht te hebben voor andere bezoekers

1014991_10151684198978076_1126923211_o.jpg

Faciliteiten

 

262067_112965028796599_3299419_n.jpgOm eten en drinken te kopen op het terrein, zijn munten vereist. Deze munten worden verkocht bij de centrale muntverkoop. Pinnen is mogelijk.

Op het terrein worden hotdogs, tosti's, patat, fruit en diverse snacks verkocht.

Op het terrein zijn toiletten aanwezig, ook voor onze minder valide gasten.

Vanaf station Amersfoort-Vathorst gaat er een pendelbus naar het festivalterrein. Kijk hier voor meer informatie over de locatie.

 

 

Plattegrond

 

thumbnail_Plattegrond_WWW.jpg

Sponsoring

 

Sinds editie 2010 hebben wij het “Vrienden van Willems Wondere Weiland” bord in het leven geroepen. Voor het eenmalige bedrag van 30 euro krijgen de vrienden een zeer eervolle vermelding op dit bord. Omdat wij voor deze vermelding hoogwaardige bordjes gebruiken kunnen deze het volgend jaar tegen de helft van de prijs opnieuw worden opgehangen. Het bord krijgt vervolgens een plaats op het terrein die onze bezoekers niet kan ontgaan.

Uiteraard worden grotere sponsorbedragen (tegen vermelding op shirts of flyers) of materialen ook zeer gewaardeerd!

Vul je e-mail adres hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Help mee!

 

Wil je zelf ook een bijdrage leveren aan ons festival? Dat kan op verschillende manieren. Willems Wondere Weiland is een festival door én voor vrijwilligers! Al meer dan tien jaar vormen de vrijwilligers het kloppend hart van WWW. Mensen met verschillende achtergronden dragen hun steentje bij. Van timmerman tot geluidsman, allemaal maken zij WWW tot een succes. Help je graag een handje achter de bar of vind jij het juist leuk om het festivalterrein aan te kleden? Iedereen is welkom bij het team van WWW! Wil je je aanmelden om als vrijwilliger te helpen en van WWW een geweldig feest te maken, vul dan hieronder je e-mailadres in.

 

2704122493_7639d00a7b_b.jpg