Willems Wondere Weiland

3 juli 2021 - 14:00 - Palestinaweg Oost - Hooglanderveen

3 juli 2021

14:00

Palestinaweg Oost

Hooglanderveen

Wat is WWW?

WWW in het kort

Elke eerste zaterdag van de maand juli is het feest in Hooglanderveen! Willems Wondere Weiland is begonnen als verjaardagsfeest van Willem en inmiddels uitgegroeid tot een muziekfestival met de meest uiteenlopende genres. Pop, rock, jazz, reggae, singer-songwriters, metal, hiphop, je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het op WWW!

Maar WWW is méér dan een muziekfestival. Met onder andere een stille disco, levende jukebox, speciaal bierbar, kinderhoek met springkussen, tekentafel en zandhoop is er voor iedereen iets te beleven.

Eén van de pilaren van WWW is dat de entree gratis is en blijft! Een grote groep vrijwilligers en vele sponsoren maken dit ieder jaar weer mogelijk?

Hoe kom je bij WWW?

Willems Wondere Weiland vindt plaats bij de Palestinaweg Oost in Amersfoort.

Met de trein:
Station Amersfoort-Vathorst en neem de pendelbus naar het terrein.

Op de fiets:
Vanaf station Schothorst, Hooglanderveen en Kattenbroek staan wegwijsborden richting het festivalterrein.

Met de auto:
Vanaf de A1: neem Afrit Amersfoort-Noord en volg de borden
Vanaf de A28: neem Afrit Amersfoort-Vathorst en volg de borden

Faciliteiten

Willems Wondere Weiland heeft een gevarieerd aanbod aan eten en drinken. Je betaalt hiervoor met munten, die worden verkocht bij de centrale muntverkoop. Pinnen is mogelijk.
Op het terrein worden tosti's, patat, BBQ en diverse snacks verkocht.
Op het terrein zijn toiletten aanwezig, ook voor onze mindervalide gasten.
Vanaf station Amersfoort-Vathorst gaat er een pendelbus naar het festivalterrein. Deze rijdt tot na afloop van WWW, zodat je niks hoeft te missen!

Vrijwilliger worden?

Willems Wondere Weiland is niet mogelijk zonder de inzet van de vele vrijwilligers. Mensen met verschillende achtergronden dragen hun steentje bij. Van timmerman tot geluidsman, allemaal maken zij WWW tot een succes.
Help je graag een handje achter de bar of vind jij het juist leuk om het festivalterrein aan te kleden? Iedereen is welkom bij het team van WWW! Wil je je aanmelden om als vrijwilliger te helpen en van WWW een geweldig feest te maken, klik hier.

Word vriend van Willems Wondere Weiland!

Wist je dat je vriend van WWW kan worden? Met een persoonlijk bordje op een prominente plek op het festivalterrein laat je zien dat je WWW een warm hart toedraagt. Je betaalt het eerste jaar €30 voor een bordje, daarna slechts €15,- per jaar. Zeg nou zelf, dat kan je niet laten liggen toch?

Uiteraard worden grotere sponsorbedragen of materialen ook gewaardeerd. Interesse of meer informatie over onze sponsorpakketten klik hier

Vrienden van WWW

Line Up

Bands coming soon!

Sponsoren

Contact

Algemeen

info@willemswondereweiland.nl

+31-(0)6-5201 5858

Bands

bands@willemswondereweiland.nl

+31-(0)6-16666972

Postadres

Willems Wondere Weiland
Hoog en Wellerlaan 4
3829 AW Hooglanderveen